maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kaikellaista :D


Reissun jälkeinen tiistai kului melko horroksessa. Keskiviikkona kuitenkin pinkaisimme Manchesterissa sijaitsevaan Old Traffordin ostoskeskukseen. Maija oli jo kokenut kävijä siellä ja varmaan häpeili, kun innokkaana turistina räpsin kuvia paikasta..









Perjantaina illallistin Manchesterin Red hot world buffetissa saksalaisten Stephanien ja Sarahin, japanilaisen Hitomin sekä suomalaisten Nian ja Maijan kanssa.

                                         http://www.youtube.com/watch?v=aW8TT0IqcOw


Sunnuntaina oli vuorossa puistofestarit (Parlife festival). Brunssailimme Nian ja Maijan kanssa ensin kotonamme, jossa innostumme myös verestämään karaokea suomalaisten kesäbiisien tahtiin :D Manchesterin Plattfield Parkissa sijaitsevissa pippaloisssa tunnusmerkkinä oli ehdottomasti MUTA ! Esiintyjinä nähtiin mm. Azelia Banks, Labrinth, De La Soul sekä pääesiintyjänä Dizzee Rascal.









Tiistaina suuntasimme Maijan kanssa kohti LIVERPOOLIA. Tunnin bussimatkan päästä löytyikin yllättävän monipuolinen ja moderni kaupunki, jossa päivä vierähti nopeasti. Mieleenpainuvimpana kohteena koin Beatles-museon, jossa oli rekvisiittaa jos jonkinlaista. Myös satama-alue, modernit rakennukset sekä ostoskatu tarjosivat värinsä päivään.










































 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti